Ovo nije “ne”: Hailee Steinfeld ne demantuje vezu sa Niallom Horanom!

Nije tajna da Niall Horan voli da se mota oko glumice i pomalo pevačice Hailee Steinfeld a prošlog meseca joj je i javno poželeo srećan rođendan uz reči, “Srećan rođendan najdivnijoj osobi na planeti i jednoj od mojih najboljih prijateljica, volim te.” Upitana samo da pojasni da li su njih dvoje par ili ne, Hailee je odbila da se jasno izjasni iako je puno toga rekla!

Dok ih fandomi šipuju, Hailee na sve to kaže, “Osećam se srećnom što moji fanovi toliko brinu za mene da uvek znaju šta radim ali nekad je teško objasniti ljudima da postoje granice u privatnom životu. Ja sam povučena osoba ali delim sa ljudima stvari koje mislim da treba da podelim.”

Zašto li Hailee nije samo demantovala vezu i potvrdila da joj je Niall prijatelj? S obzirom da ni Niall nikad ne govori o ljubavi, biće da im je to zajedničko!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

One thought on “Ovo nije “ne”: Hailee Steinfeld ne demantuje vezu sa Niallom Horanom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.