Stižu potvrde: Ari ima novog dečka!


Nakon što je Ariana Grande raskinula sa Macom Millerom pojavile su se prve glasine da je našla i zamenu za njega, međutim sada stižu i prve potvrde koje pokazuju da to nisu samo glasine!

Kako prenose izvori za Bossip pevačica se stvarno viđa sa zvezdom Saturday Night Livea, Pete Davidsonom. “Jednostavno je slučajno počelo,” otkriva izvor. Prava slučajnost je to što su oboje nedavno izašli iz nekadašnjih veza, a ubrzo nakon toga su se pojavile i prve glasine, a sada i potvde da se Ari i Pete viđaju.

“Njihova veza je bila još odavno završena,” dodaje izvor i otkriva da su Ari i Mac zvanično raskinuli nakon Koačela festivala. “Ariana je dugo bila zajedno sa Macom, ali to nije bila dobra veza za nju. Sada je veoma srećna,” otkriva izvor za Bossip. Ari i Pete su se upoznali 2016. godine kada je ona gostovala u Saturday Night Live šouu, a sada izgleda da postoji nešto više između njih dvoje – šta vi mislite o ovome?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande besna na hejtere: Lepa sam takva kakva jesam!

11 thoughts on “Stižu potvrde: Ari ima novog dečka!

  1. Pa nisam nešto zadovoljna, a i ne znam kako Ari može odma nakon prekida imati drugog dečka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.