I ne kriju se više: Niall Horan i Hailee Steinfeld uživali zajedno na Radio 1 Biggest Weekendu!Niall Horan i Hailee Steinfeld su pomalo stidljive zvezde pa se njihova veza ne eksponira i oni ne govore o njoj nikada, ali ljubav je previše teško sakriti!

Tako se ova veza vremenom otkrivala u medijima, a u poslednje vreme par se i ne krije – u Velsu je održan Radio 1 Biggest Weekend, jedan od festivala koji je okupio ogromne pop zvezde, a tu je nastupala i Hailee, ali i Niall! Ovo je bila dobra prilika da par iste večeri i nastupi, ali i provede neko vreme zajedno iza scene – uslikani su za istim stolom sedeći jedno pored drugog i pijući pivo sa društvom.

Priča se ne završava ovde – producentkinja BBC Radio 1, Fiona Hanlon, uhvatila je par i kako se grli i ljubi te večeri! „Stvarno su se ljubili i videla sam ih, mnogo su mi slatki“ rekla je ona početkom nedelje. Nakon svega, nema smisla da Niall i Hailee išta demantuju, a i da su hteli, odavno bi to uradili!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS ponovo preskočio Arianu i Arianatore na društvenim mrežama, veliki skok The Weeknda i veliki pad Sel!

One thought on “I ne kriju se više: Niall Horan i Hailee Steinfeld uživali zajedno na Radio 1 Biggest Weekendu!

  1. A zasto o Hailee vec duze vreme pisete samo kada su ovakve teme u pitanju,nije mi jasno?Devojka je danas objavila pesmu sa MNEK-om a ni reci o tome,al zato kad su ljubavne vesti u pitanju,eto clanka o njoj.Ne mislim nista lose,al stvarno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.