Fanovi uvereni da su Niall Horan i Hailee Steinfeld u vezi!


Nakon što su viđeni zajedno nekoliko puta, Niall i Hailee pokrenuli su tračeve da su u vezi, iako oni tvrde da su samo dobri prijatelji! Pojavile su se i nove fotografije za koje fanovi tvrde da je tu ipak nešto više od prijateljstva.

Oni su u februaru viđeni zajedno na jednom koncertu, a ubrzo nakon toga i u klubu sa par prijatelja gde su uživali u muzici DJ Diploa. Niall je za Haileen rođendan postavio njihovu sliku na Instagram uz zanimljiv opis u kome joj želi srećan rođendan, međutim sada su se pojavile nove fotografije koje fanovi smatraju dokazom da su oni zvanično par.

Dok je Niall zauzet svojom turnejom, Hailee se priprema za turneju sa Charlie Puthom, jedan izvor je izjavio da se oni stvarno zabavljaju. “Tačno je da Niall i Hailee izlaze zajedno, ali još nisu odlučili da to bude i zvanično,” otkrio je izvor. Niall je sada na turneji i dobija mnoštvo poruka podrške i oduševljenja, ali tu je i jedna posebna poruka od Hailee na Twitteru. Pevačica je postavila svoju sliku na kojoj je možemo videti da nosi majicu sa obeležjima Niallove turneje. Ipak dok su neki fanovi oduševljeni i pišu kako misle da je sada totalno očigledno da su oni par, drugi ipak smatraju da su oni samo dobri prijatelji, a da mu je ona poslala poruku podrške.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Niall Horan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Puno mu je srce: Niall presrećan zbog podrške Directionera njegovoj akciji!

2 thoughts on “Fanovi uvereni da su Niall Horan i Hailee Steinfeld u vezi!

  1. A preslatki suu<333
    I Famozo,pisite malo o Sabrini Carpenter plz,izbacila je novi spot 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.