Hailee Steinfeld prinuđena da se oglasi nakon navoda da je vređala Nialla Horana!

Hailee Steinfeld prinuđena da se oglasi nakon navoda da je vređala Nialla Horana!

Mnogo bure podigla je Hailee Steinfeld nakon što je u sredu objavila seriju poruka na Instagramu, prenevši ono što je pre nje već napisala njena koleginica Julia Michaels. Kako su se te reči odnosila na to da ona više ne želi da se viđa sa narcisima, mnogi su pomislili da je Hailee govori o Niallu Horanu, svoj bivšem dečku. Međutim, onda tvrdi da to nema veze sa istinom.

Hailee tvrdi da se jednostavno sve pogodilo, pa iako razume zašto su ljudi pomislili da ona priča o Niallu, u tvitu koji je objavila kaže, “Nema ovde skrivene poruke moje ljubavi. Samo sam prenela nešto što je interesantno za čitanje i sigurna sam da svi možete da se povežete sa tim. Samo ljubav i ništa drugo!”

Napadi na Nialla svakako su delovali čudno kad znamo kakav status ima ovaj mirni momak kome je jedini greh što nekad voli malo više da popije, ali čak ni tad ne pravi incidente. Nadajmo se i da će Hailee i Niall pronaći ljubavi svog života, a da u međuvremenu neće trpeti mnoga razočaranja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailee Steinfeld

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponos Directionera: Niall Horan dobio veliko priznanje za humanitarni rad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.