Napokon: Niall Horan potvrđuje vezu sa Hailee Steinfeld?

Kako prenosi Daily Mail, ono što je Niall Horan uradio ovih dana znači da on definitivno šalje poruku da je u srećnoj vezi sa Hailee Steinfeld!

Iako je Niall večito tajanstven kada su u pitanju njegova osećanja, mnoge stvari se već mesecima nagađaju – još otkad je Niall čestitao Hailee rođendan nazvavši je „omiljenom osobom na svetu“, počeli su tračevi da su oni možda više od prijatelja, a kasnije tokom godine paparaci su ih ponekad viđali zajedno, u klubovima ili na koncertima!

„Istina je da se njih dvoje zabavljaju, ali još uvek jako opušteno“ izjavio je izvor pre nekoliko nedelja – možda su se stvari sada promenile između njih jer je Niall poveo Hailee ovih dana na US Masters Tournament golf u Džordžiji! Hailee nije poznata kao ljubitelj golfa, ali ako voli Nialla, sigurni smo da je uživala u ovom četvorodnevnom putovanju na kom su ona i Niall delili kuću sa još jednim prijateljem.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Simon Cowell omalovažava Nialla: Da si ostao sa mnom, "This Town" bi bio na prvom mestu liste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.