Uvek humani: Taylor, Ari i Shawn donirali velikodušne sume za borbu protiv korone!

U teškim vremenima koje nam je korona virus doneo mnoge plemenite poznate ličnosti trudile su se da šire upozorenja ljudima da ostanu kod kuće i spreče još veće širenje ovog virusa. Neki, poput Taylor Swift, Shawna Mendesa i Ariane Grande, otišli su i korak dalje, doniravši novac kako bi se olakšala borba koju ceo svet trenutno vodi.

Shawn Mendes i njegova organizacija “Shawn Mendes Foundation” donirala je ranije ove nedelje $175 000 organizaciji “SickKids Foundation”. Novac će pomoći u kupovini opreme i zaliha za lečenje od korona virusa, specifično u dečjoj bolnici u Torontu. Sva sredstva iz fondacije biće preusmerena ka ovom cilju, kao i prema svetskoj zdravstvenoj organizaciji i njenoj fondaciji za korona virus. Shawnu je zaista duboko stalo do bezbednosti svojih fanova, pa je 20. marta sa devojkom Camilom Cabello održao livestream kao deo projekta “Together at Home” čiji je kreator Global Citizen.

Ariana Grande je rešila da fanovima da malo ličniji poklon, pa je preko aplikacije Venmo slala sume u iznosu od $500-1000 fanovima koji su izgubili posao ili imaju novčanih poteškoća usled pandemije. “Kontaktirala me je i pobrinula se za moju mesečnu platu!”, oduševljeno je izjavio jedan fan. Ari je ovo radila van očiju javnosti, spasivši tako dvadesetak fanova. Nešto slično radila je i Taylor Swift, a jedan njen fan, fotograf muzičkih turneja Holly, podelila je svoje divno iskustvo sa pevačicom.

Naime, Holly je na tumblr okačila post o tome kako joj je trenutno jako teško, kako je ceo život radila da bi mogla da živi u Njujorku, međutim zbog činjenice da su svi javni događaji otkazani, Holly nije mogla da se izdržava, pa je zatražila ljudima koji je prate da joj doniraju novac ukoliko su u mogućnosti. “Videla sam da je (Taylor) počela da me prati na Tumblru i videla da mi je top post vezan za novčanu situaciju, pa sam pomislila ‘Nema šanse da me je zapratila zbog toga!’ Onda sam još više odlepila,” kaže iznenađena devojka. Nakon toga stigla joj je uplata od $3000 sa porukom od pevačice lično “Holly, uvek si bila tu za mene. Sada ja želim da budem tu za tebe. Nadam se da će ovo pomoći. Taylor”.

Pročitajte još  Famoza music chart #53 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.