Camila Cabello i Shawn Mendes vas zabavljaju duetima na Instagramu!

Camila Cabello nedavno je pričala za medije kako je “umorna” od ljubavi sa Shawnom Mendesom jer ljubav iziskuje mnogo snage, ali nadamo se da to nije mislila bukvalno, jer nedugo posle njene izjave je odlučeno da svi boravimo u karantinu ne bismo li se zaštitili od korona virusa. Cam je tako trenutno “zaglavljena” 24 časa u kući, naravno u društvu dečka Shawna Mendesa, i definitivno su pokazali svetu da su zajedno i da se odlično slažu!

Svetom još od početka karantina kruži ideja da se muzičari ujedine i zabavljaju svoju publiku onlajn, preko Instagram Livea i drugih platformi – Shawn i Cam su pametno iskoristili vreme koje provode zajedno u samoizolaciji, pa su snimili nekoliko Instagram Livea pevajući za svoj fandom! Oni su uradili prelepu obradu romantične balade “Kiss Me” od Eda Sheerana, a izveli su zajedno i Shawnov hit “Lost In Japan” u sopstvenoj akustičnoj režiji. Naravno da nije izostao ni njihov pravi duet, “Senorita”, a pevala se i slavna “Havana” koja je Cam vinula u zvezde.

S obzirom da ni zvezde više nisu zauzete kao što jesu u normalnim uslovima, i one se na društvenim mrežama često javljaju da apeluju na ljude da se čuvaju korona virusa, pa je isto uradio i Shawn! “Šaljem vam svima mnogo ljubavi, molim vas da se čuvate. Važno je ostati pri zdravoj pameti u ovim trenucima. Pružite sebi strpljenje i ljubav. Svi smo zajedno u ovome” poručio je Shawn.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Camila Cabello: Braniću moju vezu sa Shawnom Mendsom!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.