Cardi B: Zvezde plaćaju da lažu kako su bolesne od korone!

Nakon što je prvo bezveze širila paniku na svom Instagram profilu, Cardi B u poslednje vreme ponaša se mnogo odgovornije. Ona je sad objavila veliki video o korona virusu gde je kritikovala američku vlast, ali i svoje kolege jer veruje da se mnogi od njih samo pretvaraju da su bolesni, kao i da za to uzimaju novac.

Glumci poput Toma Hanska, Idrisa Elbe ili Olge Kurylenko saopštili su da su zaraženi, ali sudeći po svemu što objavljuju, deluju kao da im nije bilo apsolutno ništa. “Hoću da i mene plaćate da kažem da sam zaražena. Ja pokušavam nešto da zaradim”, ističe ona, doduše kroz smeh. Ona ipak ozbiljno kritikuje slavne jer samo prave zabunu, jer neki od njih tvrde da su zaraženi ali pritom ne pokazuju niti jedan simptom! “Kako onda da znam da li imam virus?”, pita se ona. “Recite mi šta je šta.” Cardi je pogodila suštinu problema, jer teoretski, svako od nas može biti zaražen danima a da to uopšte ne zna, a čak i kad se pojave određeni simptomi, kod mnogih ljudi oni su jedva primetni. Takve osobe zato ni krive ni dužne seju virus jer jednostavno nisu svesne da sa njima nešto nije u redu.”

Kao što su u Srbiji doktori i političari lupali gluposti da je korona virus izmišljotina i slali ljude da idu centar zaraze, a posle bolesno lagali da to nisu rekli, tako političari prave gluposti i u Americi. Cardi B kritikuje predsednika Donalda Trumpa koji kaže da nema dovoljno testova za sve, ali sa druge strane, zvezde se testiraju kad god hoće, čak i kad ne pokazuju nikvakve simptome. Javnost hvali Cardi za ove stavove, a mi samo možemo da vam poručimo da se čuvate i jednostavno ne izlazite napolje sem kad morate. Medicinske maske kojih i nema praktično ne služe ničemu, pa je daleko, daleko bitnije da se držite na odstojanju od drugih ljudi, dobro perete ruke i ni slučajno ne dirate lice prljavim rukama!

Pročitajte još  Cardi B ostavila muža jer je varao sa devojkom iz spota Nicki Minaj!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.