Hvali bivše ljubavi i neprijatelje: Taylor reklamira muziku Harryja Stylesa i Justina Biebera!

Taylor Swift je juče imala priliku da se oproba u ulozi DJ-a za Sirius XM Hits 1. Pevačica je usput ispričala kako provodi svoje vreme u izolaciji. Ona kaže da uglavnom kuva, gleda filmove i traži načine da pruži pomoć onima kojima je najpotrebnija – nedavno je donirala novac mnogim Swiftiejima koji su izgubili posao zbog korona virusa. Taylor je svoje muzičke preporuke podelila s fanovima i mnoge su iznenadile pesme koje su se našle na njenoj plejlisti.

Prvo na šta su se fanovi osvrnuli je činjenica da je Taylor pustila pesmu svog bivšeg dečka, Harryja Stylesa, s kojim je izlazila kratko 2012. godine. Pesma “Adore You” je jedna od najpopularnijih s Harryjevog albuma “Fine Line”, a očigledno se dopada i Taylor. Ubrzo nakon toga fanovi su odlepili na društvenim mrežama, znajući da Taylor obično svoje bivše pominje samo u svojim pesmama (navodno su “I Knew You Were Trouble”, “Style” i “Out Of The Woods” njene pesme o Harryju). Ovo je inače drugi put nedelju dana da neka zvezda preporučuje muziku bivšeg dečka, jer je pre nekoliko dana Selena Gomez uradila isto sa pesmom The Weeknda!

Odmah nakon toga, Tay nas je još više iznenadila interesantnim odabirom – pesmom “Intentions” od Justina Biebera! Ukoliko pratite ove dve zvezde znate da se oni nikako ne slažu, još od kad je Justin izlazio sa Taylorinom BFF Selenom Gomez, a raskol između njih se produbio još više nakon što je Justinov menadžer Scooter Braun otkupio kompletno Taylorino stvaralaštvo bez njenog znanja, a nakon toga je optužio da laže kada je ustala protiv njega. I sam Justin se, potpuno nepozvan, umešao u tu dramu isprozivavši Taylor i govoreći joj da prestane da laže već jednom.

Pročitajte još  Kome pripada Justin Bieber ogrlica?

Ne znamo koje je značenje u ovom Taylorinom gestu, možda joj se jednostavno sviđaju dve pesme, ili je samo rešila da pokaže dvojici pevača da nema više ništa protiv njih, to ostaje misterija. Svakako, obe pesme su odlične i ni ne čudi nas što se dopadaju iskusnom tekstopiscu kao što je Taylor 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.