Želite da se pojavite u Shawnovom novom spotu? Pevač raspisao nagradnu igru!

U poslednje vreme All-In Challenge postao je jako popularan – mnoge zvezde i organizacije nudile su razne vrste “nagrada” ukoliko se donira novac za borbu protiv korona virusa – pravljenje limunade sa Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom, poseta seta Friends reuniona…Sada se izazovu priključio i Shawn Mendes, koji je rešio da fanovima ponudi nešto čemu teško mogu da odole – šansi da budu u njegovom spotu!

Ukoliko doniraju novac za borbu protiv korona virusa, jedan srećan fan (i njegov blizak prijatelj) dobiće šansu da se (naravno uz plaćene troškove puta) upoznaju sa Shawnom i budu u njegovom novom spotu. Ukoliko donirate $10 dolara, dobijate 10 mesta u takmičenju, $25 dolara vam daje 25 mesta, $50 donosi vam 100 mesta i $100 čak 200 mesta u takmičenju! Što veći broj mesta imate, to je veća šansa da osvojite takmičenje, jer se pobednik izvlači nasumično.

Jedna osoba ima pravo na maksimalno 200 mesta, što znači da, iako donirate više od 100 dolara, svakako ćete imati maksimalno 200 mesta. Pobednik će biti u spotu, dok će jedna osoba koju povede imati pravo samo na upoznavanje sa Shawnom. Nažalost, ovo takmičenje rezervisano je za Severnu Ameriku, tačnije rečeno za Sjedinjene Američke Države i Kanadu, baš kao akcija koju je nedavno imala Ariana Grande.

Pročitajte još  Famoza music chart #46 - glasajte za TRI omiljene pesme svakog dana!

Shawn je trenutno u izolaciji sa Camilom Cabello, a njihova pesma “Señorita” je pre neki dan dostigla milijardu pregleda. To je prva Shawnova pesma koja je bila na vrhu američke top liste, a Camilina druga, nakon pesme “Havana”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

5 thoughts on “Želite da se pojavite u Shawnovom novom spotu? Pevač raspisao nagradnu igru!

  1. A što je sa pesmom treat you better od Shawna koja je odavno prešla milijardu pregleda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.