Selena Gomez zablistala u spotu za pesmu “Dance Again”

Selena Gomez je rešila da fanove iznenadi spotom za pesmu “Dance Again” sa njegog novog albuma “Rare”. Nakon što su spotovi za pesme “Lose You To Love Me”, “Look at Her Now” i “Rare” doživeli ogroman uspeh, pevačica je u vreme kada sigurno svi njeni fanovi borave kućama izbacila spot u kome ona zavodljivo pleše u satenskoj haljini.

Malo stvari se trenutno dešava u svetu s obzirom na to da je većina ljudi u izolaciji zbog korona virusa, pa nas je prijatno iznenadilo kada je u četvrtak na Seleninom youtube kanalu osvanuo spot za pesmu “Dance Again”. Pevačica izgleda jako zavodljivo u beloj satenskoj haljini dok pleše i peva o tome kako je prebolela vezu sa Justinom Bieberom.

Pesma za tek jedan dan ima preko 2 miliona pregleda. Ono što nas je takođe oduševilo je to koliko Seleni dobro stoji kovrdžava kosa, koju smo pre toga imali priliku da vidimo samo na nekoliko slika. Spot je zaista odrađen sa ukusom i Sel dolazi do potpunog izražaja, bez pratećih plesača ili bilo kakvih specijalnih efekata.

Usled stanja uzrokovanog korona virusom, fanovi su se većinski šalili u komentarima ispod pesme kako ne mogu da mrdnu iz kuće, a kamoli da plešu ponovo i okrenuli su na šalu čudan tajming ovog spota. Kad smo već kod korona virusa, i Selena je rešila da se priključi donacijama, pa će deo novca koji bude zaradila od prodaje “Dance Again” mercha donirati upravo organizacijama koje obezbeđuju zalihe potrebne za borbu protiv korone. Nešto slično uradio je i Shawn Mendes, koji je donirao veliku sumu novca dečjoj bolnici u Torontu za borbu protiv korone. Selena trenutno svo svoje vreme provodi kod kuće i redovno se obraća fanovima i ohrabruje ih na društvenim mrežama, što je neobično jer ona inače ne provodi mnogo vremena online.

Pročitajte još  Kome bolje stoji? Selena i Hailey se obukle veoma slično!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.