Kylie Cosmetics se privremeno zatvara!

Zbog haosa oko korona virusa mnoge svetske kompanije morale su da prestanu sa radom, a talas panike konačno je zahvatio i Kylie Cosmetics. Nakon što je njena sestra Kim obustavila slanje svojih proizvoda u kompaniji KKW, Kylie je rešila da je defitivno vreme da i ona tu stane. Pošiljke Kylie Cosmeticsa su sada odložene do daljnjeg.

Kylie Cosmetics je postavio zvaničnu izjavu o privremenom zatvaranju “Zbog zdravstvenih naredbi u Kaliforniji, fabrika koju trenutno koristimo se privremeno zatvara”. Takođe su naglasili da je sajt i dalje otvoren za porudžbine, koje će, čim se stanje sredi, biti isporučene i dostavljene mušterijama. Sve porudžbine nakon 16. marta biće refundirane ukoliko mušterije tako izaberu. S druge strane, Kyliena linija proizvoda za negu kože, Kylie Skin, normalno će izvršavati porudžbine, jer se ta fabrika nalazi na mestu koje još uvek nije zahvaćeno bezbednosnim merama.

Ovo što se trenutno dešava Kylie i Kim je samo odraz toga kolike posledice ostavlja korona virus, ne samo na zdravlje ljudi, već i na ekonomiju. Kylie i Kim su jedne od nekoliko srećnika koji imaju dovoljno novca da se izdržavaju iako njihova kompanija trenutno ne radi. Mnogi ljudi nemaju tu mogućnosti i njihovo radno mesto im pomaže da svakodnevno izdržavaju svoju porodicu. Upravo na to vas upozoravaju poznate ličnosti koje se toliko strastveno zalažu za ostajanje kod kuće. Mislite o tome da trenutno čak i vaše kretanje utiče na nečiji posao, zdravlje i brigu o porodici. U ovakvim vremenima je jako važno da se poštuju propisi i ne radi po ličnoj proceni.

Pročitajte još  Novka ponovo šalje fenomenalne crteže!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Kylie Cosmetics se privremeno zatvara!

  1. Famozo, kako stoje stvari o obavjestavanju Big Hit Enteirmenta za pjesmu koju je Sako ukrao?

    1. Pa možemo samo da nagađamo da im je stiglo nadamo se barem nekoliko desetina e-mailova. Sve i da su videli, potrebno je barem nekoliko dana da se pokrene postupak i pesma obriše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.