Poplava prevaranata: Ne, Marcus i Martinus nemaju svoje posebne privatne profile!

Prethodnih dana pojavio se ogroman broj lažnih Instagram profila Marcusa i Martinusa, a iako sve izgleda vrlo naivno, postoji nažalost veliki broj MMera čak i sa naših prostora koji su im poverovali!

Profili pod nazivom Marcus Official, Martinus Official i slični su preplavili ovu društvenu mrežu a svi oni se iz petnih žila trude da dokažu da su pravi Marcus i Martinus i da su to eto, kao njihovi privatni profili. Neki idu toliko daleko da fotošopuju “dokaze”, uključući i navodne komentare MM tima koji potvrđuju da su ti profili pravi.

Hajde da završimo ovo jednom za svagda, jer je vrlo jednostavno. MARCUS I MARTINUS IMAJU JEDAN JEDINI PROFIL, ovaj koji vidite ispod. Kako smo 100% sigurni u to? Tako što bi na toj zvaničnoj stranici odavno bilo objavljeno da MM imaju i svoje posebne profile. Drugo, ako neko ima privatni profil od njih dvojice, zašto bi se trudili da ih naprave pod nekim tako očiglednim imenom i tražili od svih da ih zaprate? Zar već nemaju glavni profil sa preko 1,5 milion pratilaca?

Kao što vidite, nismo objavili niti jednu adresu tih profila, jer ne treba da im posvećujete pažnju. Ako naletite na takav profil, jedino ispravno što možete da uradite jeste da ih prijavite Instagramu kao prevaru. Ovo nije šala – iako se nadamo da iza svega stoje samo deca koja žele da ismevaju MMere, vodite račun da je moguće da su u pitanju pedofili ili trgovci decom koji ne biraju sredstva da ostvare svoj cilj. Molimo vas širite ovu vest i poručite i drugima da paze šta rade!

Pročitajte još  Marcus i Martinus smiruju fandom: Sve ide po planu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Poplava prevaranata: Ne, Marcus i Martinus nemaju svoje posebne privatne profile!

  1. Puno njih salje i meni zahtjeve za prijateljstvo ali preko facebook-a,no ja znam da to nisu oni☺

  2. Koliko je instagram opasan, pun je prevaranata,hakera i ostalih ljudi koji žele samo zlo🙁🙁Valjda zato meni tata i neda da ga imam u ovim godinama🤔😿

    1. Ovih dana je baš porast takvih profila i mnogi nas pitaju da li su pravi, morali smo da pišemo o tome, nadamo se da će pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.