Nije znao šta ga je snašlo: Arianatori masovno zapratili nepoznatog čoveka na Instagramu!

Svako bi želeo da dobije neki minut slave, a upravo to je snašlo izvesnog Petera Davidsona iz Škotske, kojeg su zapratile hiljade Arianatora samo zato jer ima isto ime i prezime kao novi dečko njihovog idola!

Peter ima 27 godina i naravno da zna ko je Ariana Grande, pa ističe da je nakon početnog oduševljenja što ljude on odjednom toliko zanima, shvatio da ga u stvari lajkuju jer misle da je neko drugi u pitanju. “Gledao sam TV, kad ono odjednom počele da mi stižu notifikacije vezane za Arianu Grande. Prvo sam to ignorisao ali je krenula prava bujica pa sam odlučio da vidim o čemu se radi”, priča on za Daily Star.

“Ne znam baš toliko mnogo o Ariani Grande, ali sam video da ima dečka koji se zove Pete Davidson. Onda sam ukapirao da me Arianatori mešaju sa njim jer je moj naziv na instagramu peterdavidson a njen dečko je petedavidson” objašnjava on i kaže da su ga pogrešno tagovale čak i neki veliki mediji, a da su mu najsmešniji bili komentari Arianatora kojima uopšte nije bilo jasno zašto on fanatično obožava škotski fudbal jer mu je ceo Instagram preplavljen takvim slikama! Ipak, kad su shvatili o čemu se radi, odmah su ga otpratili! Peteru je ovo već drugi put da ima sličan problem – ranije su ga mešali sa glumcem istog imena i prezima koji je tumačio ulogu čuvenog junaka serije, Doktora Whoa.

Pročitajte još  Od danas u prodaji VIP karte za Arianine koncerte, meet and greet izbrisan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nije znao šta ga je snašlo: Arianatori masovno zapratili nepoznatog čoveka na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.