I bivša devojka podržava: Bella Thorne predstavila svetu novu devojku golišavom fotkom!

Za Bellu Thorne nikako nije čudno da menja momke i devojke gotovo svakog meseca, pa i da “žonglira” sa momcima i devojkama istovremeno, ali ona je sada otišla korak dalje na društvenim mrežama objavivši sliku sebe i svoje devojke u krevetu, a Tana Mongeau je čak podržala ovaj gest!

Naime, nova devojka Belle Thorne zove se Alex Martini, i ni na slici se ne može baš tačno videti kako izgleda, ali se vidi da su ona i Bella golišave u krevetu! “Jako je slatka, moja prva devojka koja se stidi kamere” napisala je Bella, a njena bivša devojka Tana Mongeau podržala je vezu komentarom!

Tana je zapravo zahvalna Belli na svemu i kaže da će je voleti zauvek, a u komentare objave se “upleo” i drugi Bellin bivši, Benjamin Mascolo, koji je takođe napisao da su devojke preslatke. Srećno devojkama, ali Belline veze teško opstaju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ništa novo: Bella Thorne nastavlja sa golišavim fotkama, šokirala pričom o poseti ginekologu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.