Neutešni Arianatori: Greškom obrisane sve slike sa meet and greeta sa Ari!

Već mnogo puta objavljivali smo vam slike sa meet and greetova sa Arianom Grande gde vidimo da se Ari i fandom sjajno zabavljaju ali veliki broj Arianatora moraće da sećanje na taj dan čuva u svojoj glavi i moli sve da im veruju kako su zaista upoznali svog idola jer fotki više nema!

Pravila na meet and greetu su takva da fotke sa Ari pravi samo zvanični fotograf a one se zatim šalju na e-mail adrese svima koji su bili na meet and greetu. Međutim, kako je sad saopšteno, svi koji su bili na koncertu u Orlandu 15. aprila neće dobiti a Ari i njen tim izdali su saopštenje u kome se duboko izvinjavaju zbog svega.

Ipak, zauvrat će svi koji su bili na meet and greetu dobiti svoj novac nazad a dobiće i 100 dolara kredita za kupovinu karata za bilo koji drugi koncert. Ovakve stvari se nažalost ponekad dešavaju – nadajmo se da će se o tome sad više voditi računa jer čak i Arianatori u bogatim zemljama nemaju priliku da vide svog idola više od jednom u nekoliko godina.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je Ariana Grande zaista ponudila da plati troškove sahrane poginulih u Mančesteru?

3 thoughts on “Neutešni Arianatori: Greškom obrisane sve slike sa meet and greeta sa Ari!

  1. Pretuznooo,jednom vide svog idola u zivotu,a sad nemaju ni uspomeneee!!! 🙁 🙁 🙁 <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.