Uzrok brisanja verovatno poznat: MM fan profili na Instagramu se lagano vraćaju!

Uzrok brisanja verovatno poznat: MM fan profili na Instagramu se lagano vraćaju!

Nezapamćeni pomor fan profila koji se dogodio u petak kad su nestale na desetine, pa i stotine njih sa Instagrama lagano ide ka raspletu. Dobar deo stranica uspeo je da se vrati nakon žalbe Instagramu, a iako još nema zvaničnih informacija šta se desilo, razlog su po svemu sudeći lažne prijave.

S obzirom da su u petak skoro isključivo nestajali profili MMera, već tad smo mogli da naslutimo da brisanje ne vrši Instagram, već da neko želi baš da napakosti jednom čitavom fandomu. Ko je tačno kriv teško je utvrditi, ali čini se da je organizovana grupa prijavljivala sve moguće MM profile, koje bi Instagram nakon toga ugasio. Zašto Instagram tek tako prihvata te žalbe, a da praktično i ne pogleda profile nije nam jasno, ali to je praksa koja postoji već godinama unazad.

Lažne prijave se verovatno odnose na zloupotrebu autorskih prava, jer u teoriji, fanovi objavljuju fotke i videe na koje nemaju prava. U praksi, s obzirom da oni ne zarađuju od toga i praktično promovišu svoje omiljene zvezde, te iste zvezde ih podržavaju, baš kao što to javno čini i MM tim ovih dana. Nadamo se da će svi uspeti da vrate svoje profile!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ništa od transfera: Klub morao da demantuje da su Marcus i Martinus potpisali ugovor za njih!

3 thoughts on “Uzrok brisanja verovatno poznat: MM fan profili na Instagramu se lagano vraćaju!

  1. Nisu obrisani profili Mmera samo..i kod Lea Elui su oko tridesetak profila obrisali cak je i Lea napravila neka svoja dva profila gdje je postavljala tiktokove i ig joj je obrisao oba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.