Horor: Kylie došla na koncert Travisa Scotta, ljudi gazili jedni preko drugih!

Ako posećujete koncerte posvećeno koliko i mi, onda ste sigurno bar jednom u životu doživeli da se u grupi fanova nađete pregaženi i da stampedo fanova hrli ka bini, dok vi bukvalno ostajete izgaženi – da, to je jedan od manje lepih delova koncerata, i isto se dogodilo na festivalu “Astroworld” Travisa Scotta iste večeri kada ga je posetila Kylie Jenner!

Izvori za razne medije su ovih dana neprestano pominjali kako je Kylie Jenner 100% singl iako uživa u društvu Drakea, i da će sigurno posetiti koncert svog bivšeg dečka Travisa Scotta – sve se i ostvarilo, tako da je Kylie u subotu odletela u Teksas, ne bi li podržala Travisa! “Kylie je stigla u Hjuston u subotu sa društvom, vratila se u Los Anđeles sledećeg jutra. Jako joj je bitno da podrži Travisa, oni su i dalje bliski i često su zajedno sa Stormi” ispričao je izvor za People.

Među gorim vestima, ovaj koncert imao je očajne incidente jer je nekoliko fanova ozbiljno povređeno u stampedu fanova koji su počeli da gaze jedni preko drugih, a Travis je poručio da najpre želi da njegovi fanovi ostanu bezbedni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Odlučile da zaborave nesuglasice: Selena Gomez viđena sa Kylie Jenner i Gigi Hadid na Met Gala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.