“Sjajno se slažu”: Kylie Jenner i Travis Scott definitivno ponovo zajedno?

Vesti o Kylie Jenner i Travisu Scottu postaju krajnje nejasne – jednog dana pojavljuju se informacije da će njih dvoje izgladiti odnose i da im samo treba vreme, a onda opet kruže priče kako Kylie uživa u singl životu. Sudeći po najnovijoj izjavi izvora, vreme je već učinilo svoje i njih dvoje se zbližavaju kao nekad!

Izvor za E! News kaže da su između Travisa i Kylie samo pozitivne vibracije! “Kylie i Travis se slažu fenomenalno. Svi misle da se vraćaju jedno drugom, ili da su se već pomirili. Nisu ništa potvrdili ali ne čini se da se nešto menja, naročito jer oboje obožavaju da provode vreme sa Stormi” kaže insajder.

Moguće je i da će njih dvoje zajedno proslaviti Noć veštica i sjajno se zabaviti kao nekada! “Između Travisa i Kylie je sve super, raduju se što će moći da slave Noć veštica sa Stormi, uradiće nešto u krugu porodice, imaće malu žurku i mnogo slatkiša” zaključuje izvor. Zvuči kao da je definitivno sve kako treba!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kendall i Kylie Jenner: Nikada nismo želele da budemo u "Keep Up With The Kardashians"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.