Tini Stoessel: Sebastian i ja se dopunjujemo, snimićemo novi duet!

Martina Stoessel je ovu 2020. godinu započela novim singlom “Recuerdo” koji je definitivno nešto drugačije od onoga što smo do sada imali prilike da vidimo od Tini, pogotovo kada je stajling u pitanju, a sada je tu novi intervju koji je dala za medije u Meksiku, gde je pričala o planovima za ovu 2020. godinu, ali pre svega i o novom albumu koji već duže vreme spominje da ćemo ga čuti u ovoj godini!

“Sledeći album… datum još uvek nije određen. Nedostaje mi dovoljno singlova pre nego što predstavim čitav album, ali da, svaka pesma predstavlja drugačiju Tini. Nismo isti svakog dana, svaka stvar koja nam se desi svakog dana čini da odrastemo i vidimo stvari mnogo puta različito. Tu je još muzike koju ću nastaviti da delim, i volim da putujem u Meksiko kako bih je podelila sa svim Meksikancima, ” objasnila je Tini.

Neizostavno je bilo i pitanje o njenoj vezi sa Sebastianom, za kojeg kaže da ga naprosto obožava. “Veoma smo srećni! Obožavam ga, on je sjajna osoba i saputnik. Mi smo tim i zajedno smo u ovome, i doneli smo odluku da budemo zajedno. Tu su poteškoće jer je to veza na daljinu, ali kada su tu ljubav i poštovanje, istrajnost, odluka, možete,” zaključuje Tini. Bilo je reči i o njihovim duetima “Cristina” i “Oye” za koji su spominjali da će biti triologija, jer su spotovi baš kao pravi filmovi, na šta Tini odgovara: “Da, mislim da ćemo planirati treći deo, ali sa daleko srećnijim krajem.” Nema sumnje da se Tinistima dopada ovaj odgovor nakon završetka koji je dobio spot “Oye”. Tini je na kraju još jednom napomenula koliko voli Sebastiana i da je on poštuje, voli i razume, kao i njih dvoje imaju dosta prilika da uče jedno od drugog. Pevačica se već polako priprema i za evropski deo “Quiero Volver” turneje, koji startuje krajem februara i završava se 11. marta u Madridu, uz gorak ukus mnogih Tinista, jer ovog puta na spisku čak nije ni prestonica Austrije.

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa startuje u četvrtak: Ovo su pravila i zvezde za koje ćete moći da glasate!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Tini Stoessel: Sebastian i ja se dopunjujemo, snimićemo novi duet!

  1. Volim jeee! Jedva cekam nastavak Oye – a (znam da nece uskoro, ali opet :))
    Ne zelim da izostavim i nestrpljenje za nove pesme, ali to nestrpljnje smanjuje "Recuerdo" koji je extraa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.