Počinje ludnica: Tini Stoessel odredila datum izlaska svog novog albuma!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
37
Views:
330

Martina Stoessel završila je sa odmorom pa je tako sad posetila jednu radio stanicu gde je prilično otvoreno govorila o svom novom albumu i budućim planovima za 2018. godinu!

Kako ona ističe, datum izlaska albuma ne može da otkrije ali kaže da je on već određen – već to nam govori da je on vrlo blizu kao i da će se on gotovo sigurno pojaviti na proleće. Tini dodaje i da jednostavno ne sme puno da priča jer je na to obavezuju ugovori ali i dodaje da se vratila u studio kako bi snimila novi duet… da nije u pitanju pesma sa Lali koja ju je i pozvala na saradnju ne tako davno?

Pevačica i glumica kaže da planira da još mnogo radi na sebi. “Imam mnogo snova koje želim da ispunim. Želim da rastem sve više i više, posebno kao izvođač i da srećem druge izvođače koji će mi pomoći u tome. Jednog dana planiram i da zasnujem porodicu i imam decu. Jednostavno želim da nastavim da odrastam”, zaključuje ona. Nama ostaje da sanjamo snove o promo turneji koja će gotovo sigurno uslediti u ovoj godini a hoćemo li dobiti pravi koncert i dalje potpuno zavisi od toga kako će proći nastupi Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Beogradu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

13 thoughts on “Počinje ludnica: Tini Stoessel odredila datum izlaska svog novog albuma!

  1. Jedva čekam! 💟Bilo bi dobro da, promovira svoj album čitavo ljeto i jesen, pa započne turneju već u zimu. 😀

  2. OMG!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 Nove pjesme i sve… A možda je neki duetić sa Jorgeom, pošto ga ne vidim već danima na Famozi… Nadam se da sam u pravu… znam da je sa Stephie bio na instagram live, ali gdje, to ne znam… 🙂

    meni je rođendan u 4. mjesecu, ja sam proljetno dijete… 🙂 pa možda onda Tini izbaci albumčić na moj rođendan… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.