Lepo iznenađenje: Martina Stoessel je na novom albumu čuvenog engleskog DJ-a!

Martina Stoessel ne prestaje da nas iznenađuje! Dok očekujemo da li će ona snimiti remiks hita “Taki Taki” sa DJ Snakeom, ispostavilo se da je ona već sarađivala sa engleskim DJ-om Jonas Blue i da ćemo tu pesmu čuti već sutra!

Na albumu “Blue” nalazi se pesma “Wild” u kojoj uz Chelcee Grimes i Jhaya Corteza gostuje i Tini! Sem toga, o ovoj numeri ne znamo baš ništa, jer je Tini uopšte nije spominjala do sad! Nema sumnje da Jonas Blue planira da album promoviše kroz nekoliko singlova, ali veliko pitanje je da li mu je u planu i ova pesma sa Tini.

Martini bi svakako prijala dodatna promocija iako stičemo utisak da se ona sve više orijentiše na latino publiku. O tome govori i činjenica da na njenom novom albumu dominiraju pesme na španskom, kao i da je svih dosadašnjih pet singlova snima upravo na tom jeziku!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  To ne odbija: Tini prihvatila da peva na koncertu za najugroženije!

4 thoughts on “Lepo iznenađenje: Martina Stoessel je na novom albumu čuvenog engleskog DJ-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.