BTS Army ima najbolju akciju, marcusmartinus.stalking je najbolja fan stranica godine!

Nakon što smo odabrali najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, Famoza Fandom Awards nastavio se izborom za najbolju fan stranicu i najveći fan uspeh godine. Nakon veoma neizvesnog glasanja, trijumfe su odnela dva trenutno najaktivnija fandoma – MMeri i BTS Army.

Kad je reč o izboru za uspeh godine, najviše glasova, preko 500 dobilo je pojavljivanje srpske zastave u jednom videu BTS-a. Iako je taj momenat bio izuzetno kratak, ovo je očigledan pokazatelj koliko fandomu znači svaki delić pažnje! MMeri nisu bili daleko, pa su silni videi koji su momci snimali za region u 2019. godini bila na drugom mestu, sa oko 450 glasova. Treću poziciju zauzeo je intervju Marcusa i Martinusa za Famozu, a za koji ste vi sastavili gotovo sva pitanja! Mi moramo istaći da su nam sve ovogodišnje akcije veoma drage, da smo presrećni zbog dve arianatorke čije edite je objavila Ariane Grande, zbog Isidore koja je Marcus uručila dres Srbije i donela jedan potpisan “Moments” album koji smo podelili, zbog Tini koja se direktno obratila Srbiji u prelepom videu, ali i zbog Selene Gomez koja je poslala poruku regionu. S obzirom da je ova godina počela razgovorom Justina Biebera sa jednom belieberkom iz Srbije, čini se da će i 2020. biti uzbudljiva!

Kad je reč o izboru za najbolju fan stranicu, moramo reći da smo se pomalo bojali negativnih reakcija, jer ne postoji način da odaberemo baš najbolje fan stranice i njih kandidujemo. Umesto toga, tražili smo predloge od vas i potrudili se da predstavnike imaju svi najaktivniji fandomi. Naša ideja bila je pre svega da na ovaj način dodatno promovišemo fan stranice i ohrabrimo sve da rade na njima, a tako su to shvatili i vlasnici ovih profila koji su imali pravo prijateljsko takmičenje, bez međusobnih prozivanja. Nas to čini srećnim, a u takvoj konkurenciji, trijumfovale su marcusmartinus.stalking koji sjajno vode Agripina i Marija. Sa samo 13 glasova manje druga je bila Anastasija sa stalkingxgunnarsen a treća je jedna BTS stranica, bts_opsesija. Čestitamo svima, i nadamo se da je takmičenje ispunilo svoju nameru! Famoza Fandom Awards ulazi u završnu fazu koja počinje danas izborom za najbolji fandom 2019. godine!

Pročitajte još  Anđeoski glasovi: Marcus i Martinus osvajaju Britaniju uz "Heartbeat"!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.