Tini je zavodljivija nego ikad u spotu za “Recuerdo”

Martina Stoessel nastavlja da radi suludim tempom, pa je tako kasno sinoć predstavila spot i pesmu “Recuerdo” koju je snimila sa Mauom i Rickyjem. Ovo je naravno prva pesma Tini u 2020. godini i prvi put da ona sarađuje sa Rickyjem i Mauom, a možda će vas iznenaditi da su njih dvojica rođena braća i to iz Venecuele!

Sam video je poprilično jednostavan i u prvi plan stavlja Tini i njene plesačke sposobnosti, dok igra na ulici okružena starim automobilima, a sama pesma je u tipičnom regeton ritmu i naravno na španskom, što nam sugeriše da je Južna Amerika opet jedino ciljano tržište i da su šanse da ona postigne veći uspeh u Evropi i na engleskom govornom području izuzetno male.

Ovaj video je samo nastavak promene imidža Tini. Pre nešto manje od tri godine dok je bila na početku solo karijere, ona je pričala kako će se kloniti oskudnog odevanja jer želi da u njenim nastupima uživaju i najmlađi. Međutim, sad kad joj je 22 godina, izgleda ona ipak želi da se okrene drugoj publici. U tu svrhu ona je najavljujući spot objavila fotku na kojoj nosi malecki bikini koji joj jedva pokriva osetljiva mesta, pa ne čudi što je ona brzo dobila milion lajkova ali i podršku svojih koleginica poput Cande Tinelli ili Camile Sodi koje joj govore kako izgleda fantastično. Tini svakako nije prešla granicu vulgarnosti i radi ono što misli da je dobro za nju, pa mislimo da naše tiniste više brine što ona toliko insistira na Južnoj Americi i sve manje snima na engleskom, kao da joj je cilj da celog života ostane ograničena na svoj kontinent. Mi se iskreno nadamo da to nije slučaj, i da će se obistiniti priče njenog tate Alejandra kako Tini ima ozbiljne planove za Evropu, i da je predstojeća turneja samo početak!

Pročitajte još  Stižu potvrde: Tini i Pepe su ponovo zajedno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini je zavodljivija nego ikad u spotu za “Recuerdo”

  1. Meni se više sviđa nova Tini, koja nema granice. Prelazi preko svih Hate komentara i hejtera. Tini koja neće brisati postove zato sto je netko osjetio “vulgarnost”. Tini koja uživa u svom poslu i ne srami se svog tijela. Tini koja nam svima želi sreću i Tini koja se mjenja jer upoznaje sebe. Meni je ova, kako neki kažu “nova” Tini, baš super. Ionako su neki sada pokazali da su fejk fanovi i konzervativni ljudi. Ja volim svoj Liberalni fandom koji je ostao.

  2. Meni se više sviđa ova nova Tini, koja ne poznaje granice. Koja riskira i pronalazi sebe. Sviđa mi se ova Tini, ne zato što mjenja odjeću i ulijpšava se Itd…, ne! Ova Tini je opuštenija, otvorenija i pokazuje nam kako se može mijenjati i to nije ništa loše. Ova Tini koja je liberalna, a ne ona Tini koja će obrisati post zbog “ne primjerenog” sadžaja za djecu od 9 godina. Oni konzervativni Tinisti su prošlost, idemo prema budućnosti. TINI MIJENJAJ SE, JER JE TO SKROZ “FAMOZNO”

  3. Ja, iskreno, mislim da Tini ne prelazi granicu… Mlada je, a i skoro SVE pevacice iz skoro SVAKE zemlje pevaju u trikoima. Ona je jos iz Juzne Amerike! Meni je to sve potpuno normalno… To sto su V – LOVERI, (a ne Tinisti) navikli na mladu, "pristojnu" Violettu, neka se odvikavaju ako zele da ostani Tinisti… To je njen put i mi bi smo trebali da je podrzavamo… izvinite ako sam u nekom trenutku zvuzala pomalo drsko… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.