Bacila u trans: Camila Cabello priznala da je bila zaljubljena u Shawna od 2015. godine!

Camila Cabello i Shawn Mendes definitivno važe za jedan od omiljenih slavnih parova, pogotovo nakon njihovog hit singla “Senorita” koji je obeležio 2019. godinu. Cam se bavi promocijom svog drugog albuma “Romance”, gde je istoimena turneja nedavno naletela na probleme, pa je povodom promocije gostovala u Late Late šouu Jamesa Cordena, gde je imala priliku da izvede hit svog dečka Shawna Mendesa što je bacilo publiku u potpuni trans!

Cam je izvela pesmu “If I Can’t Have You” koju je Shawn bez sumnje napisao o njoj, a fanovi su bili naprosto oduševljeni što se vidi po komentarima na Twitteru. “Camila peva “If I Can’t Have You” koja je o njoj. Ludo,” glasi jedan od komentara fanova na spomenutoj društvenoj mreži.

Naime, dok su svi još od njihovog hit dueta “I Know What You Did Last Summer” spekulisali da su Camila i Shawn definitivno više od najboljih prijatelja, pevačica je sada otvorila dušu i priznala je da je definitivno gajila neka osećanja prema mladom pevaču još 2015. godine! “To je bilo čudno. Tu je postojala energija od početka, međutim nakon snimanja tog singla, nismo provodili toliko vremena zajedno. Naši putevi se jednostavno nisu ukrstili na romantičan način, dok nismo počeli sve više i više da izlazimo i pišemo zajedno. Za mene, to je bilo upoznavanje (senzacije) ponovo,” priznala je Cam.

Pročitajte još  MTV EMA: Shawn Mendes proglašen za najveću zvezdu sveta, ništa za Taylor, Arianu, Justina, Demi...

Ona dodaje da definitivno smatra da je i Shawn nešto osetio tada kada su po prvi put imali priliku da snimaju zajedno. “Međutim, svi smo bili dosta mlađi i osećali smo pritisak profesije kojom se bavimo. Osećam da nismo znali šta da radimo sa svojim emocijama. Bio je to bizaran faktor, obožavali smo jedno drugo, ali nismo bili zajedno,” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Bacila u trans: Camila Cabello priznala da je bila zaljubljena u Shawna od 2015. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.