Tini Stoessel: Album stiže uskoro, sjajno je biti sudija u “The Voice Argentina”! (video)

Tini je u sinoćnoj argentinskoj emisiji još jednom zagolicala maštu fanova, međutim još uvek nije otkrila konkretne informacije vezane za drugi album koji svi već dugo očekuju!

U emisiji “Corta por Lozano” Tini je govorila o novom albumu koji će biti objavljen ovih meseci, odnosno sigurno pre 1. decembra kada pevačica planira da održi koncert na stadionu Luna Park u Buenos Airesu koji najverovatnije neće biti u okviru Tinine druge svetske turneje. Martina napominje da će karte za taj koncert u Argentini, kao i album biti dostupni uskoro.

Ona otkriva da je morala da ide na kasting u Kinu za film Jackie Chana “My Diary” i ističe da je to bilo jedinstveno iskustvo. “To je bilo stvarno jedinstveno iskustvo, naučila sam mnogo. Morala sam da pričam engleski u filmu,” otkriva ona, a to će joj sigurno otvoriti mnoga vrata širom sveta. Tini je nedavno postala sudija u talent takmičenju “The Voice Argentina” i ističe da je to velika čast za nju, pošto ima samo 21 godinu. “Ima 170 učesnika od koji moramo da izaberemo 20, a onda ih zajedno stavljamo u grupe,” dodaje Tini o takmičenju “The Voice”.

Pročitajte još  Budite iskreni: Novi test ličnosti otkriva da li više ličite na Ari ili Tini!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Tini Stoessel: Album stiže uskoro, sjajno je biti sudija u “The Voice Argentina”! (video)

  1. Ma lijepo moje jedva čekam album a i sto prica na engleskom u filmu Ce joj sigurno pomoci da dobije svjetsku slavu🌍

  2. Jedva čekam čuti sve pjesme s albuma, a najviše Love is love. Samo da objavi datum izlaska albuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.