Skandal: Tiffany Haddish ponizila Fifth Harmony na MTV VMA, Nicki Minaj ih spasila!

Embed from Getty Images

Tiffany Haddish bila je jedna od brojnih voditeljki na MTV VMA ove godine, i nije štedela nikoga kada su u pitanju grubi komentari!

Tiffany nema dlake na jeziku tako da su mnogi očekivali skandal, a to su i dobili – Tiffany je tako na početku ceremonije zajedno sa Kevinom Hartom uvela gledaoce u šou, i odmah uvredila DJ Khaleda, a zatim i parove koji mladi ulaze u brak, misleći sigurno na Arianu Grande, Justina Biebera i ostale zvezde, jer se čini da veridbe nakon nekoliko nedelja veze postaju tradicija. Naravno, Tiffany se ovde nije zaustavila, jer nije zaboravila da je najveću uvredu na prošlogodišnjoj ceremoniji dobila Camila Cabello, kao nož u leđa od starih koleginica iz Fifth Harmonyja.

Ako pamtite VMA 2017. godine, Fifth Harmony su tokom svoje izvedbe gurnule petog člana grupe sa bine, što je simbolizovalo Camilu Cabello – Tiffany je osvetila Camilu pa je ovogodišnja ceremonija mnogo više njoj išla u prilog! „Camila Cabello je ovde zbog pet svojih nominacija… Za vas koji gledate od kuće, zdravo Fifth Harmony!“ rekla je Tiffany, aludirajući na to da je Cam sama dobila pet nominacija dok je poslednji album 5H propao i pored promocije.

Ipak, skandal nije stao ovde, pa je Nicki Minaj bila sledeća koja će se popeti na binu, pa je sledeća reč pripadala njoj! „Ne dirajte mi Fifth Harmony, jer je Normani ta ku*ka!“ rekla je Nicki, naravno nazvavši Normani tako u pozitivnom smislu, da je ona zapravo odlična – Nicki baš ne štedi reči ovih dana!

Pročitajte još  Halsey: Rekla sam devojkama iz Fifth Harmonyja da slome nogu pa sam ja slomila stopalo!

Autor: Famoza.net
Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Skandal: Tiffany Haddish ponizila Fifth Harmony na MTV VMA, Nicki Minaj ih spasila!

  1. Iskreno nikad nisam bila neki fan Fifth Harmony, ali ono što su učile Camili je bilo jako bezobrazno. Camila je napravila dobru odluku kad je odlučila postati solo pjevačica. Nicki ih uopće nije ni trebala braniti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.