Martina Stoessel se vraća u Argentinu, gostuje u emisiji sa Lali Esposito!

Martina Stoessel nas je sinoć sve iznenadila saopštenjem da je završila svoj drugi solo album koji najverovatnije siže na proleće naredne godine! Međutim, pevačica nije uzela slobodne dane, već se za vikend vraća u svoju Argentinu kako bi se pridružila svojim kolegama na sceni.

David Bisbal nastupiće 3. i 4. decembra u Argentini, pa je odlučio da putem Twittera uputi poziv Tini koja će se pojaviti na njegovom koncertu 4. decembra u Buenos Airesu! Ona mu se zahvalila na pozivu i saopštila mu je kako jedva čeka da opet nastupi sa njim.

Nedavno, Martina je morala da odbije poziv Lali Esposito da joj se pridruži na sceni, jer je bila zauzeta snimanjem svog novog albuma u Los Anđelesu. Sigurni smo da će Tini naći način da se oduži Lali, a pre toga bićemo u mogućnosti da ih vidimo zajedno u poslednjoj epizodi emisije Susane Gimenez u teatru Gran Rex 17. decembra! Za sada nema više informacija o tome da li će njih dve izvesti neki duet, ali sigurni smo da će biti dosta iznanađenja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Mašini utisci sa "Violetta Live": "Tini me je uhvatila za ruku, poslala sam im poljupce iz Srbije!"

One thought on “Martina Stoessel se vraća u Argentinu, gostuje u emisiji sa Lali Esposito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.