Informacije cure: Novi album Martine Stoessel nam stiže već 15. oktobra, karte za koncert suludo jeftine!

Tini se uveliko sprema za svoj prvi koncert na “Quiero Volver” turneji koji će održati 1. decembra u Buenos Ajresu, a slučajno ili ne, objavljeni cenovnik ulaznica nam otkriva i da će joj se novi album pojaviti mesec i po dana ranije!

Tako barem stoji na zvaničnom sajtu za prodaju karata za ovaj događaj, gde su istaknute zone i cene karata. Ipak, posebno nam je interesantna napomena u kojoj se kaže da svi kupci VIP karte dobijaju i Martinin CD 15. oktobra, pa je teško za poverovati da se radi o nečemu drugom, a ne novom albumu! Ovo je doduše vrlo neobičan način da se otkrije datum izlaska CD-a, pa se možda radi o grešci.

Kad je reč o cenama karata, one su dosta raznolike ali im je zajedničko to što su neverovatno jeftine i za naše standarde. Verovali ili ne, najlošija mesta koštaju samo 13 evra, a i ona pristojnija mesta su negde oko 30 evra. Čak i ona najskuplja mesta koja vam garantuju da ćete dobiti album koštaju tek oko 65 evra, što je daleko niže nego na prethodnoj turneji. Ipak, na osnovu samo ovog jednog koncerta, teško je predvideti da li će isti slučaj biti i kad Tini stigne u Evropu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Violetta" test: Koliko poznaješ jednu od najuspešnijih Disneyevih serija?

15 thoughts on “Informacije cure: Novi album Martine Stoessel nam stiže već 15. oktobra, karte za koncert suludo jeftine!

  1. OMG nadam se da Ce doci na Balkan jeste li vidjeli sto je Mariana objavila za Hrvatsku

  2. Da li ce Tini ili neka druga zvezda stici u Srbiju, Hrvatsku i ostale zemlje regiona?

    1. Upravo smo objavili vest za Tini! Sad vam je šansa da se pokrenete, jedina šansa!

  3. I na prethodnoj turneji su karte za latinoamerički deo turneje bile znatno jeftinije u poredjenju sa cenom karata za Evropu.

  4. Ja kad sam ulazila na sajt vidjela sam cifre od 1.400$ ili tako nesto kako je to doslo dob13 eura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.