Mišljenja podeljena: Ko je bio najbolje, a ko najgore obučen na MTV VMA?

MTV VMA čini se kao opušteniji šou na kom zvezde mogu da eksperimentišu kad je u pitanju stajling, ali neki su otišli stvarno predaleko!

Embed from Getty Images

Cardi B

Mnogi su se složili da Cardi nije pogrešila – njena ljubičasta haljina uklopila se i sa tepihom, a iako je pokazala Cardinu figuru nakon trudnoće, nije otkrila previše da bude neukusno!

Embed from Getty Images

Ariana Grande

Ari je na crveni tepih došla zaljubljena i vesela, a sa stajlingom nije pogrešila, jer je odlično uklopila metalik haljinu i srebrne čizme!

Embed from Getty Images

Camila Cabello

Camila se kao i uvek odlučila za princeza look, pa je ova raskošna haljina na njoj bila preslatka i jako nam se sviđa, ali neki kažu da ovo nije i sjajan izbor, već da izgleda kao da je mašina nije dobro oprala pa joj je jedan deo ostao beo.

Embed from Getty Images

Jennifer Lopez

Ova žena ne dozvoljava da ostari – na bini je i dalje živa vatra, a na crvenom tepihu je bila jedna od najlepših, jer je njena srebrna Versace haljina savršena!

Embed from Getty Images

Sofia Carson

Sofia Carson pojavila se smelo i šareno kao u duginim bojama, ali ni dugu ne možete dobiti bez pomešanog sunca sa kišom – tako se ova haljina nekome jako dopala, a drugi mediji pričaju da je previše široka i naprikladno šarena.

Embed from Getty Images

Amber Rose

Amber Rose je verovatno samo želela da privuče pažnju, ali ovo sigurno nije bio dobar način, jer VMA nije proslava Halloweena ili maskembal!

Embed from Getty Images

Teyana Taylor

Teyanine pantalone kao da su spale, što spada u još jedan neukusni trend, a gornji deo i patike prikladniji su za teretanu nego za dodelu nagrada! Imate li vi favorite sa ovogodišnjeg Video Music Awardsa i ko vas je razočarao?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

18 thoughts on “Mišljenja podeljena: Ko je bio najbolje, a ko najgore obučen na MTV VMA?

  1. Ove haljine su PRELEPE 😱❤️ali ne znam kako su ove dve zadnje licnosti imale hrabrosti da obuku tako nesto?!😲😩

  2. Jedino se J Lo obukla kako treba😻😻Ne svidja mi se ni Arin ni Camilin outfit.

  3. Po meni najljepše obučena je došla Ariana, a najmanje mi se sviđa Amber Rose. Amber je se doslovno obukla za maskembal.

  4. Amber Rose i Teyana Taylor su me bas razocarale!Jennifer Lopez,Ariana Grande i Camila Cabello su se po meni jko lepo obukle,a ima jos par skroz OK kombinacija po meni!!! 🙂

  5. Cardi, Ari, Camila i Jeniffer su po meni, bile savršene. Ostale baš i ne.
    Na listu najgore obučenih svrstala bih još Ritu Oru, koja je bila praktično gola, i Nicki Minaj koja je bila polugola. Njih dvije su mi stvarno ostavile utisak najgore obučenih.

  6. Ari, Cam i JLo su mi najbolje, a ni Cardi nije loša. Ali Amber Rose i Teyana Taylor su me stvarno razočarale, očekivala sam mnogo lepše outfite od njih! Za Sofiu Carson ne znam.. Donekle mi se i sviđa, a donekle mi se i ne sviđa🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.