Ogroman napredak: Tini je napisala sve sem jedne pesme na novom albumu!

Znamo da će Martina Stoessel 12. oktobra izdati svoj novi album “Quiero Volver”, ali sad cure i druge interesantne informacije, poput toga koliko će biti pesama na njemu kao i koliko je Tini bila uključena u čitav proces.

Kako se navodi, na albumu će biti 11 pesama, a sve osim jedne napisala je Tini, odnosno učestvovala je u pisanju teksta u saradnji sa drugim tekstopiscima. To je ogroman napredak u odnosu na prošli album gde ona nije bila angažovana na takav način. Nazivi nekih od pesama su “Flores”, “Like That”, “Love Is Love”, “Never Ready”, “Por Que Te Vas”, “Waves” i Respirar”.

Sve ovo vam nam govori da će album biti pravi miks pesama na engleskom i španskom, a ako vam se 11 pesama čini kao malo, ne zaboravite da je album “Tini” sadržao više numera jer je bilo i pesama iz “Tini El Gran Cambio de Violetta” (uključujući pesmu Jorgea Blanca) kao i da su mnoge pesme bile prisutne i u španskoj i u engleskoj varijanti.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iznenađenje: Tini i Sebastián Božić dočekali u Nemačkoj!

2 thoughts on “Ogroman napredak: Tini je napisala sve sem jedne pesme na novom albumu!

  1. Jasno… prosječan album ima do 13 pjesama… naravno,da je "Tini" imala 21 pjesmu što se negdje računa kao dva albuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.