Tini priča o povratku Pepeu i brisanju Sebastiana Yatre!

Tini Stoessel nastavlja da govori za medije ovih dana promovišući svoj novi singl, a česta pitanja koja dobija vezana su za njen ljubavni život. Tini ne odbija ta pitanja, pa sad kaže da za razliku od drugih zvezda ne želi da briše tragove svoje propale veze, a da to izgleda ne čini ni Sebastian.

Kako prenosi infobae, Tini je rekla, “To je sad deo moje prošlosti, moje muzičke i profesionalne karijere. Bilo je to nešto lepo i uvek ću se toga sećati sa srećom. On nije obrisao naše zajedničke fotke sa Instagrama, a neću ni ja to uraditi. Ja i inače ne brišem slike i sećanja. Postoji i mnogo tih profesionalnih i ličnih elemenata koje smo proživeli – to je deo istorije i to neće biti obrisano”, zaključuje ona, misleći na brojne numere koje su uradili zajedno!

Ono što su mediji iskopali ovih dana jeste da je Tini navodno ponovo u kontaktu sa bivšim dečkom, Pepom Barrosom. Njih dvoje zajedno su proveli tri godine i raskinuli krajem 2018, ali bez velike drame. Odgovarajući na to da li njih dvoje zaista razgovaraju i ima li šanse da se ta romansa obnovi, Tini kaže da je čitala te tračeve! “Kad sam to videla, začudila sam se! Svi valjda znate da su to laži. Ništa se ne dešava, ne znam o čemu se tu radi.”

Pročitajte još  Već je počela: Tini će svakog petka redovno objavljivati videe sa "Got Me Started" turneje!

“Bila je to veoma lepa veza, bili smo privrženi jedno drugome jer smo se mnogo, mnogo voleli. Sem toga, on je prijatelj mog brata Francisca. Oni su baš bili bliski, ali istina je da se viđe ne viđamo.” Za kraj, Tini je samo potvrdila da je singl i da je srećna! Ipak, nema sumnje da ćemo narednih nedelja i meseci samo slušati glasine o nekom njenom novom navodnom momku, ali čini se da je ona već odavno navikla na takve stvari.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini priča o povratku Pepeu i brisanju Sebastiana Yatre!

  1. Tinisti slusajte sto vise Ella Dice, kako je nova pesma Sebastiana i one Paole ne bi prestigla po broju pregleda!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.