“Sebastian je ostavio Tini, ona ga još voli”

Kraj veze Sebastiana Yatre i Tini još uvek izaziva mnogo pažnje, posebno u argentinskim medijima kao što je Infobae. Njih je nedostatak informacija naterao da se okrenu čak i jednoj popularnoj proročici iz Venecuele koja je dala odgovor i na pitanje da li je Sebastian varao Tini sa meksičkom pevačicom Dannom Paolom.

Jedan od razloga zašto je ova proročica kontaktirana jeste i taj što je ona jedina predvidela da će se par rastati, iako je to zaista delovalo neverovatno do pre mesec-dva! “Da vidimo šta se desilo… Sve mi govori da je ovo bilo očekivano, baš kao što sam i rekla kad sam ranije pričala o Sebastianu Yatri. Tad sam pričala da njihova veza neće potrajati, da će ih distanca razdvojiti. Sad vidim da je distanca zaista bila krivac što se raskinuli, kao i da on nije imao ista osećanja kao Tini prema njemu”, priča ona na svom YouTube kanalu.

“Karantin mu je dao dobro priliku da razmisli o mnogim stvarima, pa i tome koliko mu je Tini potrebna, a verujem da ju je puno voleo. Vidim i da je ona njega volela. On je taj koji je doneo odluku o raskidu. Oni su sporazumno raskinuli, ali on je povukao prvi korak. Rekao joj je da kako se oseća i da mu je potrebna pauza, ali i da je u redu ukoliko ne želi da kasnije pokušaju opet. Jasno je da je njemu potrebno vreme i da je to shvatio tokom socijalnog distanciranja.”

Pročitajte još  Uvek dobra ideja: Sara nam šalje "tačno-netačno" kviz o Tini!

Proročica je otkrila i da li zaista ima nekakve istine u pričama da je meksička umetnica Danna Paola umešala svoje prste, odnosno da li je Sebastian varao Tini sa njom. “Ja zaista ne vidim da je u ovo umešana treća osoba”, kaže proročica Viera. “Kad karantin prođe, Sebastian će onda ispričati svoju verziju priče i daće nam odgovore na pitanja koja mnogi od nas imaju.” Ona ipak dodaje da će Tini biti srećna, da će uskoro izbaciti 3-4 pesme, ali i da ona Sebastiana još voli, ali da mora da se pomiri sa tim da on ne oseća isto.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.