„Za sada neću reći“: Tini Stoessel pokrenula sumnje da ima novog dečka!

Martina Stoessel je nedavno raskinula sa Pepeom Barrosom, dok je u sinoćnoj emisiji „Pampita Online“ dala malu naznaku zbog koje svi sumnjaju da argentinska pevačica ima novog dečka!

Svi znaju koliko je Tini bila vezana za Pepea, pa ju je voditeljka upitala kako se njeno srce oseća na šta je Tini misteriozno odgovorila da je sada sama, ali trenutno. „Za sada sam sama,“ odgovorila je Tini i time pokrenula mnogobrojna pitanja poput: „Šta znači “za sada“?“ Voditeljka ju je upitala da li bi se vratila bivšem dečku Pepeu, gde Tini priznaje da je otvorena za tu mogučnost.

“Naravno, zašto da ne? Uvek sam otvorena za ljubav,” dodala je Tini. “Ako ste stvarno sigurni da dajete sebi novu šansu sa osobom koju ste toliko želeli, ako oboje jeste,to je savršeno, ali i oboje mogu da nastave dalje i više se ne vrate jedno drugom” priznaje Martina. Voditelj emisije ju je upitao da li se odgovor “za sada” odnosio na Pepea, na šta je Tini odgovorila:”Za sada… neću reći” i time još više produbila sumnje. Da li je neko novi osvojio Tinino srce ili je pevačica spemna da se vrati Pepeu – šta vi mislite?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #52 - Tini kreće kao prva, glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

11 thoughts on “„Za sada neću reći“: Tini Stoessel pokrenula sumnje da ima novog dečka!

  1. Nadam se da će ona i Pepe biti zajedno, a činjenica da ima novu simpatiju ili dečka mi se nekako sviđa.

  2. Tko zna…. moguće da su u nekoj tajanstvenoj vezi ona i Pepe… ili je ona s nekim novim dečkom…. vrijeme će pokazati.. 🙂

    Famozo, što nam je sa Jorgeom, ima li kakvi vijesti o njemu?

  3. Neznam, ali situacija je napeta
    Famozo, biste li mogli pisati malo više o Jennifer Lawrence??

  4. Ma bit ce ona ponovo s Pepeom, nije jedna od onih koje cesto mijenjaju decke…

  5. Neznam…Voljela bih da je s Pepeom,ali tko zna..Nekako mi se sviđa da ima novog dečka tko zna ako se Tini u njeg zaljubila mora da je savršen kao što je ona sama rekla ne biramo mi u koga će mo se zaljubiti!!!VOLIM TINI I PODRŽAT ĆU NJU I NJENOG NOVOG DEČKA …ukoliko ga ima!!!Pozz Famozo❤😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.