Tini potvrdila da se videla sa Sebastianom Yatrom, i da to nije bila slučajnost!

Ovih dana javnost u Argentini opsednuta je ponovnim susretom Martine Stoessel i Sebastiana Yatre, a do javnosti su dolazile svakakve informacije, pa to i da su oni ponovo zajedno. Koliko je sve konfuzno, najbolje govori i izjava Martininog tate koji je priznao da ni njemu samom nije jasno šta se to dešava. Tini se ipak sad oglasila u intervjuu za Hola, a kako prenosi Los Andes, ona je potvrdila njihov susret, ali i istakla da do njega nije došlo slučajno!

“Ja volim da sam u dobrim odnosima sa osobom koja mi je značila toliko mnogo”, objašnjava ona. “Svi ljudi koji su prošli kroz moj život nešto su me naučili, i uvek ću im biti zahvalna na tome.” Dakle, njihovo viđanje jeste bilo namerno, ali o novoj romansi nema ni govora!

I Tini i Sebastian mnogo vremena provode u Majamiju, tako da je ovo bila odlična prilika da se vide. Interesantno, njihove karijere imaju slične putanje, jer su se oboje okrenuli glumi i rade na velikim projektima! I pored raznih glasina, čini se da su se oni mirno razišli jer su shvatili da su im karijere takve da imaju veoma malo vremena za viđanje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini se oprostila od turneje velikim pismom fandomu: Hvala što ste ostali uz mene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.