Golišava u kadi: Tini predstavila spot za “Ella Dice”

Nikakvi karantini ne mogu zaustaviti Tini! Mlada muzičarka objavila je novi spot, ovog puta u tandemu sa kolegom Kheaom! U pitanju je još jedna brza, regeton numera, za koju se mora reći da ju je teško izbaciti iz glave već posle prvog slušanja! Zapravo, tri minuta koliko numera traje nam je baš proletelo.

Kad je reč o spotu, Tini ovde izgleda kao prava zavodnica dok je gledamo golišavu u kadi, ili kako zanosno igra kroz kuću! Izgleda da se i fandomu sviđa pesma, s obzirom da je milion pregleda pređeno za par sati! Tini je inače imala pravi maraton sinoć, jer je uradila žive intervju sa tonom lokalnih medija. Naravno, mnoge je zanimalo da li je ova pesma obraćanje Sebastianu Yatri, s obzirom na reči pesme!

Naime, u njoj Tini peva, “Ona kaže da te voli, ali ne voli te kao ja”, a Khea se nadovezuje sa, “Napustila si tu budalu jer nije vodio računa o tebi, nije te cenio, nije te primećivao. Zbog njegove nebrige, to mu se sad vraća.” Govoreći za Infobae, Tini ističe da ova pesma nema nikakve veze sa njenim raskidom sa Sebastianom Yatrom iz prostog razloga – nastala je mnogo ranije!

“Ja sam ovu pesmu napisala pre skoro godinu dana. Ja sam zaista u redu. Navikla sam na takve stvari u životu. Tačno je da nisam mnogo žalila, jer imala sam milion drugih obaveza” ističe ona, ali i dodaje da joj vreme u karantinu pomaže da zatvori svoje poglavlje sa Sebastianom. “Svaki dan sam kod kuće, svaki dan na istom mestu, svaki dan je sličan…. Onda sam shvatila da se moram suočiti sa time, da nemam izbora. To mi je mnogo pomoglo. Postigla sam emotivnu stabilnost. Sebastian i ja imali smo divnu ljubavnu priču i uvek ću čuvati to što smo proživeli, naravno.

Pročitajte još  Počinje ludnica: Tini Stoessel odredila datum izlaska svog novog albuma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Golišava u kadi: Tini predstavila spot za “Ella Dice”

  1. Sebastian je najavio novu pesmu sa Paolom, bile su price da su njih dvoje upravo raskinuli zbog te Paole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.