Kylie Jenner potrošila 200 hiljada dolara na “Frozen” ponija za Stormi!

Ponekad izgleda kao da je najveći problem Kardashian-Jennera kako će da pokažu šta sve imaju i kako se svime time pohvaliti na Instagramu – ljudi već odavno kritikuju Kylie Jenner i Kim Kardashian zbog preteranog postavljanja luksuza na društvene mreže, a njima dvema je očigledno bilo bitno da se reklamiraju kao milijarderke, a da to uopšte nisu. Baš oko vesti da je Kim lagala da je milijarderka javio se gnev javnosti što Kim stalno kači slike svojih konja i hvali se koliko su skupi, a njena sestra Kylie ide njenim stopama i kupila je preskupog konja za svoju ćerku.

Naime, Kylie je u toku ove nedelje za svoju ćerku Stormi nabavila preslatkog ponija iz Holandije po imenu Frozen, a on je po zvaničnim tvrdnjama već stigao u Los Anđeles. Da bi dobila ovo zadovoljstvo, ono ju je koštalo 200 hiljada dolara, a ako uzmemo u obzir da konj dolazi čak iz Evrope u Los Anđeles, plaćeno je i do 10 hiljada dolara da konj uopšte doputuje do nje! Vlasnik ponija kaže da je Frozen najpoznatiji konj na svetu (sada to definitivno jeste): “Najpoznatiji poni od svih, Frozen. Dobio sam vesti da je Frozen trenutno u Los Anđelesu i da je u rukama jedne preslatke male devojčice po imenu Stormi. Kylie se potrudila da njena ćerka dobije najlepšeg konja na svetu” napisao je Stal Wilten.

Kylie čak nije prva koja je dala ovoliki novac za konja iz Holandije, već vlasnik ove farme tvrdi da redovno šalje zvezdama konje na teritoriju Amerike. Poni će 14 dana provesti u izolaciji, a zatim će moći da se druži sa Stormi.

Pročitajte još  Zašto Kylie Jenner stalno iznajmljuje barem dve sobe u hotelu?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Kylie Jenner potrošila 200 hiljada dolara na “Frozen” ponija za Stormi!

  1. Lepog ponija mogla je da kupi i u LA i to ne za vise od par hiljada dolara… Doduse to nije ni upola fensi kao dobaviti ponija sa drugog kontinenta 🙂

  2. Ima pravo da troši svoje pare kako želi ali ne mora to konstantno nabijati drugim ljudima na nos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.