Sebastian Yatra se neće pomiriti sa Tini: Ona nije za mene!

Raskid Tini Stoessel i Sebastiana Yatre i dalje je interesantna tema, a kolumbijski muzičar otvorio je dušu, i otkrio pravi razlog zašto njih dvoje više nisu zajedno. Iako je do sad zvanična priča bila da su se oni razišli jer nemaju vremena da se viđaju, stvari su dosta drugačija.

Kako prenosi Infobae, on kaže da danas dobro. “Moje srce je u redu, raskinuo sam sa Martinom pre skoro dva meseca. Nije to bilo lako. I dalje se volimo, i uvek ću joj želeti sve najbolje. Uvek ćemo se poštovati i biti privrženi”, pričao je on za šou El Break de 7. Seb je ponovio da im je konstantna udaljenost zbog posla pravila problem, ali ističe da je postojalo još nešto, što je jednostavno nerešivo.

“Doneli smo ovu odluku da bi svako od nas mogao da radi ono za šta je rođen. Ona je trenutno u Argentini, ja sam u Kolumbiji, pa iako imamo slične karijere, naši ciljevi na duže staze su potpuno drugačiji. Pričali smo o svemu, i sve je postalo jasno…. naravno da ćemo se ponovo videti, a ja joj želim svako dobro.” Muzičar ističe da je zahvalan na periodu koji je proveo sa Tini. “To što neke stvari ne traju zauvek ne znači da je to bio promašaj. Meni je vreme sa njom bilo prelepo i uvek će biti jedno divno čudo.”

Pročitajte još  Sebastián Yatra odbio snimanje serije sa Tini!

Oko čega se tačno Tini i Sebastian nisu slagali kad je reč o životu, možemo samo da nagađamo, ali nekako se čini da je reč o porodičnom životu. Tini je uvek govorila da joj je važno da zasnuje porodicu i da na to neće previše čekati, ali moguće je da Sebastian ima totalno drugačiju viziju i da želi više slobode, odnosno da smatra kako je suviše rano da se skrasi i postane muž i roditelj.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sebastian Yatra se neće pomiriti sa Tini: Ona nije za mene!

  1. Moguće da je razlog osnivanje porodice. U jednom intervjuu Tini je rekla da bi volela da ostane da živi u Argentini, možda se Sebastián ne slaže sa tom odlukom… Možda on želi da ostatak života provede u Kolumbiji? Svakako dok ne otrkriju celu istinu (ako je otkriju), na nama je samo da nagađamo <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.