Taylor Swift počela da koristi Tik Tok, fanovi ‘odlepili’ na njenu prvu objavu!

U poslednje vreme mnoge poznate ličnosti okrenule su se korišćenju trenutno najaktuelnije društvene mreže Tik Tok. Selena Gomez na aplikaciji deli svoje fitnes rutine, a Shawn Mendes je tiktoker u pokušaju kome se već podsmevala devojka Camila Cabello za presmešan video. Sada ga koristi i Taylor Swift, a fanovi su ‘odlepili’ na njenu prvu objavu!

Swifties su dobili najbolji ponedeljak ikada zato što je njihova omiljena zvezda postavila svoj prvi video na Tik Tok aplikaciju. U videu je Taylor prošla kroz četiri perioda njenih albuma, različitih odevnih kombinacija i pozadina i sve to dok je pevala pesmu ‘Screwface Capital’ od Dave. Deo koji je pevala sadržao je tekst, ”Six figure discussions, dinner in public…My linen all tailored, My outstanding payments like Taylor.”

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 #SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift

”Dosta toga se trenutno dešava: ‘Red’ (moja verzija) ploča je sada u pretprodaji na mom sajtu i da takođe sam na Tik Toku sada, neka igra počne. #SwiftTok” napisala je u opisu videa. Ovaj post sakupio je već skoro 50.000 lajkova i podeljen je skoro 11.000 puta. Malo je reći da su fanovi oduševljeni ovim novim zanimajem njihove omiljene zvezde.

Pročitajte još  Mesec dana do nove Taylor Swift: Šta sve znamo o albumu „Reputation“?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.