Karol Sevilla: Dosta mi je da me porede sa Tini Stoessel!

Pošto u svakoj zemlji može postojati samo jedna velika i glavna zvezda, pevačica i glumica Martina Stoessel već je zauzela tu titulu u svojoj rodnoj Argentini pre mnogo godina. Na scenu je zatim stupila meksikanka Karol Sevilla koju su ljudi odmah počeli da upoređuju sa Tini, što je naravno otišlo predaleko i Karol se sada definitivno ‘smučilo’ to poređenje!

”Bilo je trenutaka kada sam samo tražila odobrenje drugih. Svi smo navikli na stereotip mršavih žena, da imaju lep struk, da im se ne vidi celulit, nesavršenosti. Koristila sam fotošop da bih izgledala kao modeli dok se nisam zamislila i rekla ‘Ovo nisam ja’. Na turnejama na primer me nikada nećete videti sa ponovljenom odećom. Nosim i po deset kofera. Volim da promenim svoj izgled i to verovatno i ima veze sa pitanjem poverenja.” rekla je.

”Nažalost, žene su te koje prvo kritikuju žene. Izazov je da neko odraste, da ne izgubi tlo pod nogama. Istina je, ja imam porodicu ovde i to me drži na zemlji.” dodala je.

Na pitanje poređenja sa Tini rekla je sledeće: ”Stalno su me upoređivali sa Tini Stoessel, bilo je baš neprijatno.” Kome i ne bi bilo?!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Karol Sevilla i Emilio Osorio čekaju svoju prvu bebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.