Ko je u pitanju? Neka od slavnih drugarica Taylor Swift priča užasne stvari o njoj!

Taylor Swift je već dosta dugo u vezi sa glumcem Joe Alwynom a neki od njenih slavnih prijateljica to veoma smeta jer tvrde da se muzičarka jako promenila. Koliko je stvar ozbiljna govori i to da je jedna od njih pristala da govori sa čuveni časopis Grazia ali pod uslovom da joj se ne otkrije ime.

Kako urednici časopisa otkrivaju, devojka sa kojom su razgovarali je velika zvezda a dodaju i da ona odnedavno više nije deo Taylorine družine. “Prijateljstva zvezda su čudna”, priča ova zvezda. “Ne viđate se zauvek i prihvatite da će to biti tako ali Taylor nas je sve totalno odbacila otkako je srela Joea. Kako ona dodaje, Taylor je čak počela da izdaje i naređenja, poput toga da niko više ne sme ni da je spomene u intervjuima!

“To se dešava. Teško je to uraditi jer nas uvek pitaju za nju ali Taylor to ne podnosi. Veoma je razmažena ali to je valjda normalno kad ste najveća pop zvezda na svetu”, završava ova devojka. Teško je shvatiti ko je ova tajanstvena zvezda ali to sigurno nije Selena Gomez sa kojom Taylor i dalje održava kontakt, kao i Camila Cabello sa kojom će ona ići na turneju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nisu je izdali: Taylor Swift nagradila plesače iz spota "Look What You Made Me Do"

2 thoughts on “Ko je u pitanju? Neka od slavnih drugarica Taylor Swift priča užasne stvari o njoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.