Očigledna promena: Kako izgleda javni život Taylor Swift u „Reputation“ eri?

Kako singlovi Taylor Swift sa najnovijeg albuma „Reputation“ stižu, sve više smo uvereni da u ovoj eri ništa neće biti kao nekada, a to je očigledno sudeći i po Taylorinom ponašanju u javnosti i videima koje objavljuje!

Taylor je danas objavila svoju pesmu „Call It What You Want“ koja je više nego lična sudeći po tekstu, a po zvuku ona je bliska prethodnim singlovima sa ovog albuma. Ako bolje pogledate, sve u vezi sa promocijom albuma „Reputation“ je lično – umesto prethodnih navika i intervjua sa medijima pred izlazak albuma, Tay većinu vremena provodi van javnosti i o njenoj vezi se ne zna mnogo, a sa fanovima se druži više nego ikada i poziva ih kući da slušaju album zajedno!

Društvene mreže sada u Taylorinom životu igraju važniju ulogu kao što možemo primetiti, s obzirom da je u poslednje vreme preko Twittera i Instagrama tražila svoje najvernije fanove da ih pozove da je upoznaju, a osim toga to je jedini način na koji ona promoviše muziku i jutros je uz „Call It What You Want“ objavila nekoliko Instagram Storyja uz videe koji su verovatno i nastali sa njenim dečkom, Joe Alwynom!

Pored videa tog tipa, mogli smo videti i nekoliko videa sa snimanja spota za „Look What You Made Me Do“ ili čak video koji nam u celosti prikazuje proces nastanka pesme „Gorgeous“ gde čujemo Taylor kako kreira nove tonove i deli sa svetom čak i stihove koji su naknadno izbačeni iz pesme – to pokazuje da je Taylor u ovoj eri potpuno spremna da svet zna sve o nekim detaljima i umesto da ima problem sa tim, mnogim fanovima sa tajnih žurki preslušavanja albuma je govorila da slobodno kažu medijima o kome je neka pesma! Da li se vama dopada kako Tay sada promoviše svoj album?

Pročitajte još  Kim Kardashian može u zatvor ako je Taylor Swift tuži

https://www.youtube.com/watch?v=Bu2Djx2ejlA

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Očigledna promena: Kako izgleda javni život Taylor Swift u „Reputation“ eri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.