Nova fitnes rutina Selene Gomez će vas naterati da i sami vežbate!

Već nam je poznato da pevačica Selena Gomez nema baš najbolje mišljenje o svom telu. Pisali smo da je u najnovijem videu za Vogue prolazila kroz svoj stil oblačenja od kad je započela svoju karijeru kao tinejdžerka pa sve do danas, a pričala je i o svojoj nesigurnosti. Izgleda da je sada rešila sve svoje probleme pošto u njenom najnovijem TikTok videu deli sa fanovima svoju fitnes rutinu koja će i vas naterati da se bacite da vežbanje!

Sel možemo videti kako vežba zajedno sa prijateljem, izvodi kombinaciju magarećih udaraca, podizanja nogu i drugih fitnes tehnika kao deo svoje rutine. Ne samo da je fokus videa njeno treniranje već će vas i muzika u pozadini naterati da i sami prionete na posao. U opisu video napisala je ”Osećam se sjajno… ali takođe (emoji koji se smeje sa kapljicom znoja).” U nastavku možete i pogledati video:

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Sel virila u scenario za drugu sezonu "13 Reason Why": Dobićete sve odgovore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.