Luda priča: Taylor Swift pomoću aplikacije beži od Harryja Stylesa?

11934867_1681950382016503_2129848208_n

Otkako su se rastali pre skoro dve godine, Harry Styles i Taylor Swift nisu se sreli ni slučajno a mediji prenose da je to zasluga Tay koja svog bivšeg dečka izbegava pomoću aplikacije!

Kako se kaže, Taylor koristi aplikaciju Sup koja je obaveštava ko je od njenih prijatelja u blizini. Međutim, ona program koristi isključivo da bi izbegavala Harryja. “Iako aplikacija ne pokazuje gde je Harry tačno, Taylor dobija upozorenje kad je on u blizini”, prenosi magazin InTouch. Isti časopisi prenosi da i Harry koristi aplikaciju ali iz drugog razloga. “Koristi je kako bi izbegao Taylorinog dečka, Calvina Harrisa”, tvrdi jedan izvor. Ova priča otprilike je na nivou one o tome kako je Justin Bieber lizao Selenu Gomez tokom njihovog odlaska u teretanu – toliko je neistinita da postaje smešna! Tay doduše zaista izbegava Harryja po svaku cenu ali pevač 1D teško da ima razlog da se plaši Calvina!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall hvali: Kakva sjajna noć za mog brata Novaka! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.