Taylor Swift: Govorila sam istinu, Kanye i Kim su mi napravili pakao od života!

Sukob između Taylor Swift i Kim Kardashian ponovo se zahuktava! Nakon što su dve slavne devojke lajkovanjem poruka na društvenim mrežama pokazale šta misle jedna od drugoj, Taylor se sad direktnije dotakla ove teme. Ona je u tako u objavi na Instagram storyju spojila nespojivo, pa je tako pozvala ljude da pomognu u borbi protiv korona virusa, a istovremeno je “sahranila” Kim i Kanyea!

Koliko je Taylor još uvek besna na slavni par, najbolje pokazuju njene reči, “Umesto da odgovaram onima koji me pitaju u vezi videa koji je procureo i koji dokazuje da sam govorila istinu sve vreme u vezi tog poziva (znate, onog koji je nelegalno snimljen, a koji je onda neko isekao i manipulisao njime da bi mi smestio i stavio mene i moju porodicu i fanove u pakao na četiri godine)… Povucite na gore da biste videli ono što je zaista bitno.” Dakle, Taylor nam je u istoj rečenici rekla da neće da priča na temu videa, ali je ipak kroz jednu dugu rečenicu objasnila da se oseća pobednički i da Kim i Kanye prezire podjednako kao i svih ovih godina!

Kako piše Daily Mail, i dalje niko ne zna kako je ovaj snimak dospeo u javnost. Ono što je izvesno da ga nije pustila Taylor Swift iz prostog razloga što ga nije ona snimala, pa se čini da je to učinio neko iz tima Kanyea i Kim ko im očigledno više nije toliko blizak! U celom ovom prepucavanju možda ima i elemenata krivičnog dela, s obzirom da su Kim i Kanye negativno uticali na karijeru Taylor, ali ona nije pokazivala želju da ih zbog toga tuži.

Pročitajte još  Praznik za pamćenje: Selena i Taylor najavile duet!

Taylor poput nekih drugih zvezda kao što je Ariana Grande ovih dana donira novac raznim organizacijama koje pomažu onima koje je korona virus najviše pogodio. Pri tom, ne misli se toliko na bolesne, već na sve osobe koje su ostale bez prihoda, jer su mnogo kompanije morale da stave ključ u bravu. Slične stvari čini i Kim Kardashian koja ustupa deo prihoda od prodaje svojih odevnih predmeta.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Kim Kardashian pokušava da skrene pažnju sa svojih laži u vezi sa Taylor Swift, ali ne uspeva!

4 thoughts on “Taylor Swift: Govorila sam istinu, Kanye i Kim su mi napravili pakao od života!

    1. Hm, imamo Swiftieje u ekipi i Taylor nam je naravno mnogo draža, ali moramo da gledamo stvari realno. Nama se čini da je Taylor ovde bliža istini, sudeći po snimku.

  1. Unistili su Taylorino mentalno zdravlje, i sada ce da dobiju sta zasluzuju. Karma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.