Nije se uplašio: Taylor slala pretnju Kanyeu!

taylor-swift-kanye-west-famous

Rat između Taylor Swift i Kanyea Westa odnosno Kim Kardashian je sve žešći a u javnost su sad procurili papiri koji govore da je Taylor pretila reperu da će ga tužiti ako ikad objavi snimak njihovog razgovara i to u periodu dok je tvrdila da se taj razgovor nije ni desio!

TMZ je došao do ove pretnje u u kojoj piše da Kanye mora da uništi snimak razgovora jer po zakonu Kalifornije, zabranjeno je snimanje osim ukoliko su obe stvari pristale na to što ovde očigledno nije bio slučaj. “Zahtevamo da se odmah unište takvi snimci i da se dokaže da je to urađeno kao i da se snimak nije raširio”, piše u pismu.

Kao što znamo, Kanye je odlučio da sve to iskulira tako da Taylor sad ima sva prava da tuži i njega i Kim. Za ovakve stvari verovatno je propisana samo novčana kazna pa je za pretpostaviti da je slavni par zaključio kako će im objavljivanje razgovora ipak doneti više koristi nego štete. Takođe, pitanje je da li će Taylor uopšte želeti da ih tuži jer će u tom slučaju sve potrajati mesecima tokom kojih mediji neće prestajati da pišu o svemu. Možda Kim i Kanye računaju baš na to?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Taylor misli da će on biti sjajan tata": Veza Toma i Taylor napreduje munjevitom brzinom!

5 thoughts on “Nije se uplašio: Taylor slala pretnju Kanyeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.