Kim Kardashian se obratila Taylor: Lažovčino, misliš samo na sebe!

Taylor Swift obratila se javnosti povodom videa koji je procurio u javnost, a koji pokazuje čitav razgovor između nje i Kanyea Westa. Ona je tu ponovo direktno prozivala Kanyea i Kim da su obmanjivali svet i uništili još život, a rijaliti zvezda je kipteći od besa odlučila da joj uzvrati na isti način!

Odmah nakon Taylorine objave, Kim joj je ekspresno uzvratila prošle noći kroz seriju tvitova, nažvavši je lažovom! “Taylor Swift je odlučila da ponovo podgreje staru raspravu – a što u ovom momentu deluje kao da se ona brine samo o sebi u momentu kad milioni pravih žrtava pate. Nisam imala potrebu da komentarišem ovo pre par dana, i sramota me je i preplašena samo što to sad radim, ali pošto ona nastavlja da priča o tome, ja nemam izbora nego da odgovorim jer ona laže!”, tvitovala je Kim, prenosi E! Online.

Ona je potom nastavila rečima, “Da budemo načisto, jedini problem koji sam ja imala u vezi ove situacije jeste što je Taylor lagala javnost time što je rekla da je Kanye nikad nije zvao da joj traži dozvolu. Istina je da su oni razgovarali, ostavljam vam to da pogledate. Niko nikad nije ni poricao da se reč ‘bitch’ koristila bez njene dozvole. U vreme kad su oni pričali, pesma nije ni bila završena, ali kao što svi vide u snimku, ona je manipulisala istinom kad je njen tim rekao da je ona odbila da da dozvolu za takvu pesmu koja vređa žene.” Sa te strane, Kim može biti u pravu. Naime, sporna reč uopšte nije bila predmet razgovora između Kanyea i Taylor, tako da Taylor nije nikako mogla da bude protiv upotrebe reči koja joj nije ni spomenuta! Naravno, isto tako Kim ne spori da je Kanyea kasnije ubacio tu reč, a da o tome uopšte nije obavestio Taylor. Neki mediji spominju da je uvredljiva terminologija u rep pesmama uobičajena stvar, i često ih koriste i reperke i prema ženama i muškarcima, tako da je Kanye mislio da to i nije ništa posebno vredno pažnje.

Pročitajte još  Tata Taylor Swift se tukao sa provalnikom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Kim Kardashian se obratila Taylor: Lažovčino, misliš samo na sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.