Biće tužbe: Gola Taylor Swift u Kanyeovom videu!

534936569ES00038_The_57th_A

Od Kanyea Westa zaista očekujemo svašta ali kad je on sinoć objavio kratak video za svoju pesmu “Famous” svi su ostali bez daha ne znajući šta sve ovo predstavlja!

Naime, video je zapravo jedna statična slika koja se sve vreme širi tako da u početku u krevetu vidimo samo Kim Kardashian i Kanyea a onda primećujemo da su uz njih još i američki političari, komičari, Rihanna, Chris Brown pa i Taylor Swift!

Interesantno je da su svi potpuno goli a da je Taylor na ovoj slici postavljena uz Kanyea! Osim toga, mesta je bilo i za i Ray Ja, nekadašnjeg Kiminog dečka s kojim je i snimila kućni video koji ju je proslavio! “Ovo nije podrška slavnima ili je upereno protiv njih. To je samo komentar na slavu”, rekao je Kanye. Naravno, čitava slika je jedna velika fotomontaža i mnogi se pitaju šta Kanye pokušava i koliko će tužbi dobiti. Svi upravo čekaju reakciju Taylor koja je ponovo u jako lošim odnosom sa reperom koji je sve vreme optužuje da laže i da mu je lično dozvolila da je on vređa u pesmi “Famous”. Video se može pronaći na internetu ali isuviše je eksplicitan da bismo ga objavili na Famozi!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  E to je Swiftie: Momak smršao 200 Kg, sve uz pomoć Taylorine muzike! (video)

6 thoughts on “Biće tužbe: Gola Taylor Swift u Kanyeovom videu!

  1. OMG, po meni pesma je odvrtna,i jos da izbaci takav spot! I kako neko da ga ne tuzi???!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.