Kanye opet napada: Taylor Swift laže, bila je kul na par sekundi ali više to nije!

11370987_159631281042000_2134127112_n

Kanye West nastavlja sa čudnim ponašanjem pa je tako sad opet napao Taylor Swift objasnivši novinarima da je pevačica prava lažovčina i da on smatra kako ona nije nimalo kul.

Pričajući s novinarima u utorak uveče reper je još jednom objasnio da mu je Taylor dozvolila da objavi pesmu u kojoj je naziva pogrdnim imenima. “Pitao sam je, ‘Kako ti se sviđa ova linija Taylor’ misleći na stih ‘Taylor, osećam da ti i ja i dalje možemo imati seks’ a ona mi je rekla, ‘Kanye, sviđa mi se to!’ Onda je na dodeli Grammy nagrada poručila nešto drugo. Ona jednostavno više nije kul. Na dve sekunde jeste bila kul ali sad je sve upropastila!” Taylor i dalje tvrdi da ona nikad ne bi odobrila takve reči u pesmi pa je jedna stvar sigurna – Kanye ili Taylor ne govore istinu! Po reakcijama javnosti, prilično je jasno da je malo onih koji veruju Kanyeu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs, Adele, Tay, RiRi... Ovo su neki od pevača čiji bi dolazak mogao biti najavljen u sredu!

3 thoughts on “Kanye opet napada: Taylor Swift laže, bila je kul na par sekundi ali više to nije!

  1. Famozo, kada, u koliko sati ćete danas objaviti ono za My Blog? I da li ćete svakog dana objavljivati po neku novu temu koja je poslata, ili? Hvala. 🙂

    1. Jako smo bili zauzeti danas ali obećanje je obećanje – prvi blog ide u 21.30h, trudićemo se da svakog dana ide makar po jedan.

  2. Smucio mi se,samo hoce paznju,neka shvati da nikog nije briga sta on kaze i da su svi na strani Taylor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.